Actualitat

Actualitat

Publicador de continguts

null L'AJUNTAMENT DE PALMA PRESENT A GIJÓN, A L'I COMITÈ TÈCNIC DE LA XARXA ESPANYOLA DE CIUTATS INTEL·LIGENTS (RECI)


L'AJUNTAMENT DE PALMA PRESENT A GIJÓN, A L'I COMITÈ TÈCNIC DE LA XARXA ESPANYOLA DE CIUTATS INTEL·LIGENTS (RECI)


13 de març de 2024

L'Ajuntament de Palma a través de David Díez coordinador d'innovació, districte digital i gerent en funcions de l'IMI, acompanyat de Tomeu Crespí gestor de projectes TIC de l'IMI van assistir al I Comitè tècnic de la RECI els dies 7 i 8 de març.

El I Comitè Tècnic del 2024 va reunir líders municipals, experts en tecnologia i empreses del sector per explorar els desafiaments i oportunitats de les ciutats del futur. El turisme sostenible i les Smart cities van ser els temes clau als debats de la trobada.

Es van compartir experiències, coneixements i bones pràctiques per promoure la transformació digital de les ciutats, amb l'intercanvi d'idees i la col·laboració públic-privada com a eixos fonamentals per impulsar la innovació.

L'Ajuntament de Palma a la sessió del 8 de març va presentar el primer Agent Tutor Virtual "Agentetutor.ai". Aquest projecte suposa un punt de partida en la col·laboració públic privat dins del marc del futur districte digital de Palma, i suposa la llavor per asseure les bases en el desenvolupament de projectes d’innovació amb impacte a la ciutat i els seus ciutadans.

Llegeix la notícia completa aquí https://www.thesmartcityjournal.com/es/tecnologia/cuando-la-inteligencia-artificial-se-humaniza

Data darrera modificació: 13 de març de 2024

Menú de navegació