Actualitat

Actualitat

Publicador de continguts

null L'Ajuntament de Palma inicia el procés de seguiment del seu informe diagnòstic Destinació Turística Intel·ligent


L'Ajuntament de Palma inicia el procés de seguiment del seu informe diagnòstic Destinació Turística Intel·ligent


18 de març de 2024

L'Ajuntament de Palma ha iniciat els treballs de seguiment del seu informe diagnòstic DTI i SEGITTUR verificarà les properes setmanes l'avenç que la destinació ha executat al voltant de la implantació de la metodologia DTI que promou la Secretaria d'Estat de Turisme, per mitjà de aquesta entitat pública.

Es tracta de la primera ocasió en què la destinació se sotmet a aquest procés de revisió des que completessin el seu primer diagnòstic al novembre 2018. El procés de seguiment donarà continuïtat al compromís ja adquirit pel consistori d'exercir una gestió turística basada en la governança , l'accessibilitat, la sostenibilitat, la innovació i la tecnologia, prenent com a base el model DTI.

Les tasques de seguiment marcaran el nou full de ruta de la destinació segons la metodologia DTI vigent, composta per un total de 97 requisits i 261 indicadors. D'aquest procés de revisió, s'obtindrà un nou informe diagnòstic on s'exposarà la situació de la destinació i les recomanacions que l'Ajuntament de Palma haurà de seguir per poder millorar en termes de gestió turística.

La renovació del distintiu DTI és la garantia que la destinació es manté en línia amb els treballs i la filosofia del model basat en els cinc eixos estratègics. Així, cada dos anys s'inicia un procés d'actualització del diagnòstic per obtenir un nou grau de compliment i una nova planificació d'accions i el distintiu per dos anys més.

Llegeix la notícia completa aquí https://www.destinosinteligentes.es/el-ayuntamiento-de-palma-inicia-el-proceso-de-seguimiento-de-su-informe-diagnostico-destino-turistico-inteligente/

Data darrera modificació: 18 de març de 2024

Menú de navegació