Publicador de continguts


Smart Wifi Palma i Platja de Palma nominada als "Oscars" wifi


22 de juny de 2016

La ciutat de Palma a través de l'empresa mallorquina MallorcaWifi, ha estat nominada al premi al millor desplegament Wifi en entorns urbans

Després de l'èxit del projecte de la Platja de Palma "SmartWifi Platja de Palma" adjudicat pel Consorci de la Platja de Palma, la Fundació Turisme 365 va extrapolar el 2015 el model tècnic-administratiu a totes les zones de gran afluència turística de la ciutat de Palma.

La ciutat de Palma Palma a través de Mallorcawifi, competeix amb l'illa de Malta i Nova York en la categoria "Best Wi-Fi Deployment to Connect the Unconnected in Urban Environment" de les quatre categrias existents.

Aquest guardó s'atorga en el Marc del Congrés Mundial de Wifi, que se celebrarà els propers, 28, 29 i 30 de juny a la ciutat de Liverpool.

La nominació d'aquest distintiu referma el desenvolupament i avanç de la ciutat de Palma a la transformació cap a una Smart City / Smart Destination.

El servei wifi gratis que ofereix la ciutat de Palma és pioner a nivell europeu, no ha tingut cap cost per a l'Ajuntament i ciutadà i suposa un increment exponencial de la viralitat de la destinació turística.

Aquest projecte suposa per a la reconversió de la Platja de Palma (Consorci Platja de Palma) i per a l'ajuntament de Palma, un model de col.laboració públic-privat únic que assegura el seu funcionament i sostenibilitat, sense que les arques municipals es vegin afectades per inversions impossibles .

Més info a www.wirelessglobalcongress.com

Data darrera modificació: 13 de març de 2023