Publicador de continguts


Palma participa a la novena convocatòria de Greencities, fòrum d'intel·ligència i sostenibilitat urbana


16 d’abril de 2018

La ciutat/municipi de PALMA participa al networking de Greencities, Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, la principal trobada nacional sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible que tindrà lloc al Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) entre els dies 25 i 26 d'abril de 2018. d'aquesta manera, representants d'administracions públiques i institucions podran entrar en contacte amb professionals vinculats al desenvolupament de smart cities i la sostenibilitat urbana amb l'objecte de presentar i posar en comú solucions i casos d'èxit per satisfer la demanda municipal i generar oportunitats de negoci.

PALMA serà present al networking de la novena edició de Greencities, Fòrum d'Intel.ligència i Sostenibilitat Urbana, que se celebrarà al Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) els propers dies 25 i 26 d'abril. Un any més, el fòrum convoca a professionals, empreses i representants d'administracions públiques i institucions vinculats a l'edificació i rehabilitació sostenible, l'eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats intel.ligents, la governança, el medi ambient, la mobilitat intel.ligent i les oportunitats de finançament . Les ciutats participants en el networking de Greencities podran, a través d'una eina de cites en línia, tancar reunions per debatre, cooperar, generar acords comercials i plantejar iniciatives i projectes a altres ciutats, participants i expositors presents en el fòrum.

Palma a través de l'IMI i l'Smart Office de l'ajuntament estarà present un any més en aquest congrés. La ciutat de Palma participarà amb l'objectiu d'estar present a les reunions periòdiques de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel.ligents, així com establir i consolidar a la zona networking contactes entre institucions i empreses interessades en els projectes d'Innovació, SmartCity Smart Destination de Palma.

Greencities 2018 desenvoluparà una oferta de continguts estructurada entorn dels principals àmbits d'actuació que marquen l'agenda actual de les ciutats intel.ligents i el seu creixement sostenible, cas de govern i participació ciutadana, mobilitat, medi ambient, energia, edificació i economia. D'aquesta manera, durant dos dies, Greencities avançarà les principals tendències i aportacions al model 'smart' i sostenible des d'aquestes esferes. Per a això el fòrum habilitarà un ampli programa de presentacions, conferències i taules rodones, així com una zona expositiva que cada any incorpora el catàleg de solucions més ampli i divers per cobrir les necessitats específiques de les ciutats intel.ligents, amb gran protagonisme de les tecnologies de la informació i la comunicació, i els processos de transformació digital. Igualment, s'inclouran espais específics per al networking i la generació d'oportunitats de negoci i col.laboració.

Com a principals novetats en aquesta edició, tindrà lloc la celebració dels fòrums temàtics de Rehabilitació, Eficiència i Sostenibilitat, i Economia Circular; Greencities englobarà a més el Fòrum TIC & Sostenibilitat, el GreenLab -zona de presentacions institucionals i comercials-, el Fòrum Elevator Pitch -àrea d'exposicions de casos d'èxit d'empreses i/o emprenedors- i la zona expositiva.

Fòrum Greencities va reunir en la seva vuitena edició -celebrada el passat mes de juny- a 200 ciutats i 38 països representats, amb més de 3.400 visitants i 900 empreses i entitats presents.

Greencities està organitzat pel Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) conjuntament amb l'Ajuntament de Màlaga, la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital (SESIAD) i Red.es - dependent del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital-. Així mateix, està coorganitzat per l'Associació Multisectorial d'Empreses d'Electrònica, Tecnologies de la Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (AMETIC). Hi participen com a partners l'Agència Andalusa de Promoció Exterior- EXTENDA, Banco Santander, la Diputació Provincial de Màlaga, Fundació ONCE-Ilunion, Gas Natural Fenosa, la Gerència Municipal d'Urbanisme de l'Ajuntament de Màlaga, Hidralia-Suez, Indra, Kapsch, SVAT, Sistemes i Vehicles d'Alta Tecnologia; Telefónica; la Universitat de Màlaga (UMA); Urbaser; Vodafone i les empreses públiques EMASA, LIMASA i PARCEMASA.

Més informació a www.greencitiesmalaga.com , així com a la seva pàgina de Facebook i al perfil de Twitter @forogreencities.

Data darrera modificació: 24 de juliol de 2023