Publicador de continguts


Mateo Isern: "La zona wifi gratuïta de la platja de Palma permet que cada turista es converteixi en un agent de promoció turística"


10 de juliol de 2014

El batle assegura que "a l'Ajuntament apostam per la innovació, Palma aspira a ser una SmartCity i una Smart Destination de referència"

Palma, 9 de juliol de 2014. - El batle de Palma, Mateo Isern, ha inaugurat avui al Museu Es Baluard el Foro Vodafone La innovació com a motor de l'empresa privada, que ha comptat amb la presència de diversos representants d'empreses turístiques.

Durant la seva intervenció, el batle ha assegurat que "a l'Ajuntament de Palma, a través de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, treballam juntament amb el sector privat per consolidar-nos com Smart Destination, com una destinació turística intel·ligent", amb actuacions com el desenvolupament d'aplicacions turística i la creació de la zona wifi de la platja de Palma, la més gran d'Europa en una platja, cinc quilòmetres de wifi gratuït que ofereixen 100.000 connexions diàries.

Els turistes valoren molt aquest servei "i utilitzen la connexió a internet preferentment per accedir a les xarxes socials, per viralitzar la seva experiència de vacances. Cada turista es converteix així, de forma immediata, en un agent de promoció directa de Palma de Mallorca com a destinació turística ", ha assegurat el batle.

Les dades de connexió a internet dels turistes seran en un futur pròxim molt útils per a l'oferta turística, ja que "podem detectar quin és el seu comportament, quines són les seves preferències. Així, el sector turístic podrà planificar la seva activitat ajustant-la a la demanda real", ha assenyalat Isern.

Mateo Isern ha explicat que "a l'Ajuntament de Palma creim en la innovació i apostam de veritat per ella. Com a membre actiu de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents, Palma aspira a ser una SmartCity de referència". Isern ha destacat que "tenim per primera vegada una guia, un pla director, on es recullen els eixos d'actuació per als propers anys en tot el relatiu a Smart City".

Una aposta per la innovació que permet a Cort "ser més eficients, convertir-nos en una oficina virtual oberta les 24 hores, els 365 dies de l'any, per dur a terme tot tipus de tràmits de forma àgil, estalviant temps i evitant esperes".

Data darrera modificació: 13 de març de 2023