Publicador de continguts


La Platja de Palma compta des d'avui amb 5 quilòmetres de xarxa Wi-Fi gratuïts a 29 punts d'accés.


28 de maig de 2014

Álvaro Gijón: "La instal.lació destaca per la seva senzillesa de connexió i no ha suposat cap cost per a l'Ajuntament de Palma"

Palma, 27 de maig de 2014.- El tinent de batlia de Turisme i gerent del Consorci de la Platja de Palma, Álvaro Gijón, ha presentat avui oficialment la xarxa Wi-Fi de la Platja de Palma, que abasta 5 quilòmetres de la primera línia, amb 29 punts d'accés i una capacitat de gestió de més de 100.000 connexions diàries en temporada alta.

Aquest projecte, pioner a tot Europa, destaca per la seva senzillesa de connexió, beneficia una gran població turística i no ha suposat cap cost per a l'Ajuntament de Palma gràcies a la col.laboració publicoprivada en la gestió i la promoció publicitària de la xarxa.

Durant la presentació, el regidor de l'Àrea de Turisme ha estat acompanyat per Tomeu Crespí, coordinador del projecte SmartOffice, representants de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, membres de l'empresa concessionària Mar de Mallorca i representants de les empreses Mallorca Wifi, instal.ladora de la xarxa, i del Grup Pabisa, patrocinador de la publicitat.

Álvaro Gijón ha explicat que l'objectiu a l'hora d'instal.lar aquesta xarxa Wi-Fi a la Platja de Palma "és que el turista pugui realitzar en el seu lloc de destinació el mateix que fa en el seu lloc d'origen, compartint els seus moments d'oci amb familiars i amics de forma gratuïta".

El tinent de batlia ha posat l'accent principalment "en la senzillesa de connexió a la xarxa Wi-Fi, ja que l'usuari ho pot fer accedint al seu facebook i connectant amb la pàgina de Pabisa o bé directament a través de qualsevol de les xarxes Wi-Fi disponibles".

"La instal.lació de la xarxa Wi-Fi a la Platja de Palma", ha assenyalat Álvaro Gijón, "no ha suposat cap cost per a l'Ajuntament de Palma, ja que l'empresa encarregada de la seva instal.lació, Mallorca Wifi, pretén recuperar la inversió mitjançant contractes de publicitat".

A més de la senzillesa de connexió i el cost zero de la instal.lació per a Cort, Álvaro Gijón ha recordat que "un altre dels avantatges és que mitjançant la connexió a la xarxa es pot monitoritzar el que fa el turista en un moment determinat, informació que ens ajudarà a executar actuacions en altres àrees com seguretat ciutadana, ja que es podran localitzar punts de població en determinats moments del dia". El regidor ha apuntat que el turista també podrà rebre altres informacions "com missatges per a visitar centres d'interès turístic de la ciutat o activitats culturals i d'oci que es desenvolupin a Palma".


Documents

xarxa Wi-Fi

Data darrera modificació: 13 de març de 2023