Publicador de continguts


L'app INFOPALMA en proves és un èxit


21 de gener de 2014

La primera aplicació creada sota els paràmetres de la SmartOffice Palma ha estat un èxit, durant les festes patronals de la nostra ciutat.

Prova d'això és que els membres de l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil podien informar de tots els esdeveniments en temps real durant la revetl.la de Sant Sebastià, aportant un nou valor afegit a l'app per a futures implantanciones de la mateixa.

InfoPalma és una aplicació que requereix HTML 5, dels serveis de Google Maps i en conseqüència connexió permanent a Internet per poder funcionar. Els requisits mínims per poder funcionar amb soltesa, s'estableixen de moment a partir d'una versió 4 del sistema operatiu ANDROID. Si bé desitgem recordar que la versió actual es tracta d'una versió prototip, ja s'ha plantejat la necessitat de disposar i treballar en una nova versió més compatible.

Per conèixer si els seus dispositius ANDROID són compatibles amb l'aplicació, només cal que, acudeixi a Google Play a Internet, entreu amb el compte associat al telèfon i escriviu "infoPalma" al cercador. Si és així, li semblarà una llegenda informant que en efecte, l'aplicació és compatible amb el dispositiu. Per contra, si des del dispositiu va a Google Play, introdueix "infoPalma" al cercador i no apareixen resultats, és que amb tota probabilitat el dispositiu no sigui compatible, en tant Google Play filtra els resultats en funció de la seva versió del sistema operatiu ANDROID.

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.palma.apps.infoPalma

Data darrera modificació: 13 de març de 2023