Publicador de continguts


El batle de Palma presenta el Pla Director de l'Smart Office


30 de setembre de 2013

L'acte ha tingut lloc a la seu de PalmaActiva

Palma, 27 de setembre de 2013. El batle de Palma, Mateo Isern, ha assistit avui a la setena reunió de l'SmartOffice, que ha tingut lloc avui dematí amb l'assistència d'una quarentena d'integrants d'aquesta oficina municipal. Durant la reunió, Isern ha conegut de primera mà el pla director de l'SmartOffice i el funcionament de l'aplicació "Map Locator", una app que donarà informació d'interès de l'Ajuntament i la ciutat als ciutadans, plataforma que es troba ja en fase de proves.

El pla director de l'SmartOffice pretén per una banda un ús eficient dels recursos locals, i per altre, convertir Palma en una "Smart Destination", és a dir, atreure inversions a través de projectes europeus amb la col.laboració pública i privada. Aquest pla director es fonamenta en set eixos principals: mobilitat, economia, turisme, gobernança, seguretat, sostenibilitat i "smart people", i ja s'estan executant 60 accions que es poden consultar al web de l'SmartOffice.

A la reunió, a més del batle de Palma, han assistit els més de quaranta col.laboradors de l'oficina, que pertanyen a les àrees d'Hisenda, IMI, EMAYA, Infraestructures, SMAP, Consorci Platja de Palma, Població, Mobilitat, Policia Local, PalmaActiva, Govern Interior, Turisme, Patronat Municipal d'Escoletes, Benestar Social i Medi Ambient.

El batle de Palma assistirà la setmana vinent a Màlaga al foro Tikal, on es presentaran projectes "smart" d'una trentena de ciutats espanyoles i latinoamericanes. Isern farà una ponència sobre smarts cities i medi ambient.

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023