Publicador de continguts


Cort permet la renovació dels abonaments anuals de l'SMAP a través d'Internet.


14 d’octubre de 2013

Des de avui es possible fer el pagament dels abonaments anuals a través de la pàgina www.smap.es i sense necessitat de passar per les oficines

Una alternativa de la que es podran beneficiar més de 430 persones i per la que l'SMAP podrà obtenir més de 234.000 euros per endavant

Palma, 1 d'octubre del 2013.- La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) s'adapta a les noves tecnologies i posa a disposició dels usuaris una altra alternativa de pagament, àgil, còmoda i segura a traves d'Internet, que no suposa cap cost addicional per a l'empresa ni per a l'usuari.

Des de la pàgina web www.smap.es l'usuari pot realitzar el pagaments dels seus abonaments anuals per endavant, mitjançant l'enllaç de pagaments online: https://pagaronline.palmademallorca.es, implantat per l'Institut Municipal d'Innovació (IMI) de l'Ajuntament i sense necessitat de passar per les oficines. Aquest nou procediment es podrà realitzar des d'avui fins el 15 de desembre.

Així mateix, els pagaments es poden efectuar a caixers automàtics, a qualsevol oficina de "la Caixa" o també amb la targeta de crèdit a les oficines de l'SMAP. Es preveu que al llarg del pròxim any s'afegeixin més entitats financeres.

Els darrers anys l'SMAP ha anat incorporant als abonaments noves modalitats d'horari i formes de pagament, amb l'objectiu que sigui més àgil disposar d'una plaça d'aparcament pròxima al lloc de residència o de la feina durant el temps que l'usuari ho necessiti. La nova alternativa de pagament per Internet forma part de la política que està desenvolupant l'SMAP i que està basada en optimitzar un servei al ciutadà de qualitat. Amb aquesta modalitat es podran beneficiar 434 persones i l'SMAP podrà obtenir 234.000 euros per endavant.

L'any 2012 la Societat va reduir preus adaptant-los a cada aparcament i així va obtenir un increment d'un 33% d'usuaris. El 2013 es varen mantenir preus i es posà en marxa l'abonament anual. El 2014 serà el segon any sense augments a les tarifes.

Aquesta nova aplicació forma part dels esforços de Cort per a fer un Ajuntament més pròxim al ciutadà i obert les 24 hores, i tot es desenvolupa des de la SMART OFFICE, amb l'objectiu d'aconseguir fer de Palma una ciutat intel.ligent (SMART CITY).

Data darrera modificació: 13 de març de 2023