Publicador de continguts


Cort organitza una jornada per potenciar el desenvolupament tecnològic del sector nàutic balear


10 de març de 2014

La jornada ha estat promoguda per l'oficina SmartOffice

Palma, 7 de març de 2014.- El tinent de batlia de Medi Ambient i Infraestructures de l'Ajuntament de Palma, Andreu Garau, ha inaugurat avui en el Parc Bit una jornada organitzada per la SmartOffice de Palma dirigida a impulsar el sector nàutic i la Smart/Energy.

Durant el discurs de presentació de la jornada, Andreu Garau ha fet especial esment al treball que està realitzant la SmartOffice per convertir a Palma en una SmartCity o ciutat intel.ligent. En aquest punt, Garau va recordar que la SmartOffice "està facilitant els mitjans i els recursos per potenciar la col.laboració públic privada que permeti generar suficients recursos tecnològics apostant, al mateix temps, per la transparència, eficàcia i eficiència en els processos de gestió i execució de les actuacions".

Durant la jornada, el coordinador d'Infraestructures, Alehandro Asensi, que ha assumit la coordinació nacional dins del Comitè Aenor de subministraments d'electricitat i d'aigua en ports esportius, pesquers i càmpings, ha fet referència al desenvolupament del grup de treball en la norma CTN 178 de subministraments d'electricitat i aigües en ports esportius a nivell nacional.

La jornada tenia com a objectiu que el sector nàutic, energètic i tecnològic elaborin línies d'actuació conjuntes per desenvolupar el potencial del sector nàutic balear.

La jornada també ha explicat com a ponents al director d'Indústria i Energia del Govern balear, Jaime Ochogavia, el cap de Qualitat i Innovació de l'Autoritat Portuària de Balears, Jorge Martín, el cap de la Unitat TIC de Ports dels Illes Balears, Sebastián Bustamante, i representants d'Endesa, Gas Natural Fenosa i Philips.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023