Publicador de continguts


"PLATGES DE MALLORCA :)" - APP MÒBIL PER A CONÈIXER L'AFORAMENT DE LES PLATGES. D'UN PROJECTE PILOT A PALMA EN 2020 A PROJECTE CONSOLIDAT PER TOT EL TERRITORI DE MALLORCA #MallorcaSafeTourism


8 de juliol de 2021

El passat estiu de 2020 i davant la urgència de la pandèmia COVID-19, la Fundació 365 al costat de l'IMI i Smart Office van posar en marxa un projecte pilot: l'App mòbil "Platges Segures" (Android i IOS) que informava a temps real dels aforaments en les Platges de Palma.

 


L'Impacte d'aquesta solució tant al Turista / ciutadà com per al personal que treballa a l'ajuntament va ser molt positiva. D'una banda, perquè el ciutadà / turista tenia informació municipal de les actuals restriccions, estat de les banderes i coneixia en cada moment l'aforament de les platges poden triar i planificar adequadament les seves sortides, i per altra banda, perquè el personal intern de l'ajuntament disposava d'una eina necessària per al millor control de la gestió d'aforaments en l'espai públic.

 

 
Aquest Pilot va finalitzar a l'octubre de 2020 i el Consell va mostrar el seu interès el seu interès i compromís en l'extensió i replicabilitat de la solució a totes les Platges de Mallorca el 2021. Cal remarcar que la "App Platges Segures" va rebre un dels premis "Digital Tourist 2020 "organitzats per la patronal de la indústria digital AMETIC, distingint aquesta app com a millor solució digital de turisme i seguretat.

 


El Consell de Mallorca recull aquest any el testimoni del projecte pilot i actualitza l'APP mòbil per a aquesta temporada 2021. L'App mòbil passa a dir-se "Platges de Mallorca" "Platges de Mallorca" "Mallorca Beaches" A més, aquest any s'integra en l'App la nova metodologia de càlcul d'aforaments en les platges dictada per la DG d'Emergència 112 de el Govern Balear.


Podeu descarregar-vos la App i / o actualitzar-la en
. Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playas.palma
. IOS: https://apps.apple.com/us/app/id1522274113  

 

 

 

 

Data darrera modificació: 11 d’octubre de 2022